Om Kalamari

Her får du tøj, der passer efter dine mål, så det passer præcis til din kropsfacon.

kropformer

Til alle kropstyper.

Føl dig tilpas i din egen krop

Uanset om din krop er pæreformet, æbleformet, timeglas, oval eller lige op og ned, så fortjener du at føle dig tilpas i din egen krop. Hos Kalamari går vi meget op i at hylde alle kropsformer. Det er på tide, at vi giver os selv lov til at føle godt tilpas – uanset kropsfacon.

Hvordan startede det hele?

Passionen bag ideen

Jeg har i mine over tyve år som designer, af brude- fest- og konfirmationskjoler, altid syet efter kundens mål og mit motto har været at: tøj skal passe til personen, det er ikke personen, der skal passe til tøjet. Dette motto vil jeg gerne overføre til, at kollektionstøj også skal passe til personen og ikke omvendt.  Jeg er selv 158 cm i højden og bruger str. 2XL, så jeg taler af erfaring.

I min fritid bruger jeg mange timer i naturen. En shelter- eller vandretur er for mig den bedste ferie der findes. Bålhygge og udendørsliv i både minus og plus grader har lært mig, hvor vigtigt warmlayer af god uld kvalitet er. 

Også i arbejds- og hverdagslivet giver merinould og TENCEL den største komfort. Derfor er tidsløst basictøj i åndbare kvalitetsmaterialer det tøj, der bruges igen og igen. Det er bæredygtighed for mig.

Ovenstående var mine byggesten for, at jeg startede Kalamari op. Ingen fortjener at gå på kompromis, når det kommer til at føle sig godt tilpas i sin egen krop.

Gennem mine mange år i tøjverdenen har jeg set utallige photoshoppede modelbilleder, der ikke viser den virkelige verden, med alle vore forskellige kropstyper vi nu engang har. Kalamari vil gerne hylde vores forskelligheder og derfor er der brugt ganske almindelige mennesker, ligesom dig og mig, som modeller. For at vise dig, at vores tøj er til alle aldre, unge som gamle og til alle størrelser og højder.

Med Kalamari prøver jeg at forene alle de ting, der er vigtige når man producerer tøj:

  • Tilfredse kunder
  • Godt design
  • Høj kvalitet
  • Bæredygtighed og grønt miljø

Derfor fremstiller Kalamari kun tøj fremstillet af naturmaterialer. Det er både godt for vores miljø, det er åndbar for din krop og derfor behageligt for dig.

 Dansk design og produktion.

Bæredytigt materiale

Her får du altid tøj i materialer af høj kvalitet, og går du samtidig op i bæredygtighed, er du kommet det helt rigtige sted. Vores produkter er syet i mulesing free merinould og/eller TENCEL  så du får tøj, der er blødt, åndbart, bakteriehæmmende og holdbart. 

Kalamari er et brand, hvor naturlige materialer, bæredygtighed og dyrevelfærd er i højsædet, så vi sammen passer på vores natur. Du er samtidig med til at sikre danske arbejdspladser, da hele kollektionen bliver designet og syet i Danmark. Vi syer nemlig alle produkterne på vores systue i Fredericia. Det betyder at vi selv har kontrol med kvaliteten, skaber danske arbejdspladser og at vi ikke har unødvendig transport. Vi syer kun efter ”made to order”, både for at du får tøj, der passer dig, men også for at undgå spild af materialerne.

For ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores materialer, får vi det meste af vores uldstof fra en af verdens førende og bedste producenter af merinould, nemlig Australien. Her må vi indrømme, der en lang tur med skib, men da det er direkte til os, bliver det i sidste ende meget mindre transport end, hvis vi fik syet udenlands. 

Når vi sender varen til dig er vores emballage enten genbrugskasser eller forsendelsesposer i genbrugspapir. Vi bruger ikke plastik.

Vi kan love dig, at vi i alle vores arbejdsprocesser bruger minimum af kunststoffer (elastan) og tænker bæredygtighed og grønt miljø ind, så godt som vi kan.

Hvad er TENCEL? Det er fremtidens tekstil materiale – også kendt som Lyocell, som skabes af naturlige og fornybare ressourcer i et lukket bæredygtigt kredsløb. Det er blødt, slidstærk og åndbart – og det er kun et lille bid af materialets mange fordele. TENCEL er baseret på træfibre -altså træ fra eksempelvis bambus, gran eller eucalyptus planen.

Hvad er merinould? Det er et kvalitetsuld, som hverken kradser eller klør, som du måske har oplevet med almindeligt uld. Merinould er nemlig ekstrem blødt og let, og er samtidig temperaturregulerende, og er derfor perfekt som helårsundertøj. Det absorberer nemlig ikke svedlugt, og kan varme dig om vinteren og samtidig holde dig nedkølet om sommeren.

10 % rabat til dig

 

Bliv medlem af Klub-Kalamari ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Du er nu tilmeldt - tjek din indbakke!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen